Sunday, March 1

Karaoke Sempoi

Assalammualaikum :)

salam subuh kaliannnnnn

nak story sikit lah pepagi ni.. 

nak share pasal group aku ni "karaoke sempoi"

group apa ? group karok la... hihi...

actually aku tak sangka yang aku akan bertahan dengan group ni lama...

dari sebuah pengenalan yang ringkas dalam dunia maya 

akhirnya kami menjadi satu family :)

tak pernah aku sangka aku akan ada kawan2 macam diorang....

sangat2 hargai mereka :)

group diketuai oleh MR SJ aka SHAM JINGGO 

banyak dah aktiviti kami bersama ...

dari karaoke bilik sampai ke karaoke open...

tak pernah aku sangka yang aku akan menyanyi depan orang...

hahahaha... 

banyak nak update tapi nanti okay... one by one... hahaha...



adiossss...tak tahu nak taip apa dah.. hahaa

Terima Kasih Sudi Baca, Jemput Datang Lagi :)

Thursday, January 29

macam nak start berblogging balik

assalammualaikum :)

apa khabar blog yang dah lama ditinggalkan...

aku terasa macam nak berblogging balik pula...

macam banyak cerita best nak share ...

tapiiii...

terasa macam tak da masa lah...

camna ??

kena manage masa yang sesuai.... 

in shaa allah...

aku akan cuba tuk kembali dalam dunia blog....

dan kali ni... aku akan share dengan korang citer yang lagi menarik :D

itupon kalau ada yang baca... hahahaha

okay... sampai disini dulu..

nanti aku sambung...

wait yaaa ;p









Terima Kasih Sudi Baca, Jemput Datang Lagi :)