Saturday, January 18

Phuket ... Krabi... here i come !!!!

assalammualaikum :)


tak sabarnya nak tunggu Ahad ni...

pengalaman pertama aku untuk keluar negara :D

aku akan berSTAR CRUISE ke Phuket & Krabi...

semoga aku selamat pegi dan selamat balik..

nanti aku sharekan pengalaman aku berSTAR CRUISE :)



Terima Kasih Sudi Baca, Jemput Datang Lagi :)

Sunday, December 29

lagi 3 hari ja??

assalammualaikum :)

HAI semua !!!!

agak lama tak menaip disini...

busy benor nampaknya... huhu...

wah ! pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2014??

cepat je kan??? 

haih.. rasa macam banyak je lagi azam 2013 yang tak tercapai =.="

memang selalu gitu pun :p

so nampak gayanya nak kena BROUGHT FOWARD azam lah ni... 

lagi 3 hari je nak masuk tahun 2014..

so apa macam?? dah ada azam baru?

aku nak completekan azam 2013 aku before masuk tahun 2014.

moga ALLAH permudahkan urusanku...

amin.... 

dan AZAM ni amat2 bermakna untuk aku completekan before 2014..

kawan2 yang terbaca post ni.. doakan saya ye :D

next azam??? aku update next post.. ^___^

 

Terima Kasih Sudi Baca, Jemput Datang Lagi :)